Apparaten en accessoires
Taboulé met quinoa en tonijn
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
fijn zout½ tl
-
quinoa75 g
-
citroen bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)½
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
lente-ui (optioneel) in stukken20 g
-
3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjeskoriander gewassen en gedroogde blaadjes3 - 4 takjes
-
verse muntblaadjes gewassen en gedroogde blaadjes2 - 3 takjes
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)100 g
-
chilipoeder naar believen1 - 2 snuifjes
-
fijn zout naar believen1 snuifje
-
komkommer in stukken100 g
-
tonijn, uit blik goed uitgelekt100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
1402 kJ /
335 kcal
Vetten
18 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Rijstsalade
1 Std.
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Groene bron
10 Min
Pastasalade met groenten
1 Std.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Hummus van rode biet
10 Min